Vi erbjuder

Vi erbjuder rehabilitering efter dina förutsättningar och ger dig personlig rådgivning och stöd.

Det kan handla om allt från rehabilitering efter en operation till förebyggande träning för att förbättra din vardag. Vi arbetar långsiktigt för att du ska bli och fortsätta vara besvärsfri.

När du kommer till oss får du en individuell plan för undersökningar, behandling, träning och uppföljning. Hos oss finns också ett brett utbud av gruppträning och samtalsgrupper, samt utbildningar inom kost och hälsa.

Oftast sker rehabiliteringen på våra rehab-mottagningar runt om i Stockholms län. Du som av medicinska skäl inte kan ta dig till en mottagning kan också få rehabilitering i hemmet.

Du behöver inte någon remiss för att komma till oss utan kan kontakta oss direkt.

Gruppverksamhet

Vi erbjuder både individuell behandling och behandling i grupp.
För att kunna delta i våra grupper behöver du först ha träffat en sjukgymnast, dietist eller arbetsterapeut.

Vi har anpassade grupper för dig som vill ha extra stöd i din vardag och som behöver förändra din livsstil.

Rehabilitering i hemmet

Om du av medicinska skäl har svårt att ta dig till rehabmottagningen kan du få olika slags stöd och rehabilitering i hemmet.

Det finns tekniska hjälpmedel som kan underlätta tillvaron. Vi kan komma hem till dig för att hjälpa dig prova ut hjälpmedel och komma med förslag på hur din bostad kan anpassas.

Om du behöver stöd kring kost och näring kan även våra dietister besöka dig i hemmet. De ger individuell kostrådgivning och hjälp med mat och näring utifrån din livssituation.

Vi kan erbjuda rehabilitering i hemmet om du av medicinska skäl inte har möjlighet att ta dig till rehabmottagningen. Rehabiliteringen anpassas utifrån dina behov. Målet är att du ska återfå så mycket av din rörelseförmåga som möjligt för att klara vardagen.

Träning vid besvär

Vi erbjuder individanpassad träning individuellt eller i grupp. Du behöver ingen remiss utan är välkommen att kontakta oss direkt.

Utbudet varierar

Utbudet kan variera mellan våra olika mottagningar. För att se vad respektive rehabmottagning erbjuder, besök deras egna sidor.