Fysioterapeut till Hemrehab-teamet på Nacka RehabCentrum

Är du sjukgymnast/fysioterapeut och vill arbeta i en glad och öppen arbetsgrupp med duktiga kollegor? Vi behöver en sjukgymnast/fysioterapeut till hemrehab. Kanske är Du den vi söker!
På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam och lymfterapi bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, mental hälsa, smärta, hjärt- och lungsjukdomar samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Vi har en egen FoUUI grupp och bra allmänna kommunikationer. Vi har nära och bra samarbete med vårdcentralerna i Nacka. Vi är ett glatt gäng på 69 personer. Det finns möjlighet att jobba viss del på distans.


Arbetsuppgifter:  
I arbetet ingår både arbete i hemrehabteam och till viss del på mottagning. I hemrehabteamet arbetar du tillsammans med arbetsterapeut och vid behov dietist. Arbetet består av bedömning / behandling samt hjälpmedelsutprovning i hemmet. Varje team förfogar över en egen tjänstebil. Arbetet på mottagning består av bedömning samt behandling enskilt och/eller i grupp. Visst arbete sker i team. Studenthandledning ingår i arbetet.


Anställningsform:  
Tillsvidare, heltid på 100%  


Kvalifikationer:  
* Leg Sjukgymnast/Fysioterapeut 

* Erfarenhet från öppenvård minst 2 år önskvärt

* B-körkort krävs 

* Kunskaper i svenska motsvarande lägst C1-nivå är ett krav
 

Vi ser det som meriterande om du har läst en handledarutbildning på 7,5 hp eller mer. 


Personliga egenskaper: 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och är inte rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs. 

 

Övrig information   
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg och registerkontroll före beslut om anställning.  


Information om tjänsten lämnas av: 
Enhetschef Mimmi Engström
Tel: 073-085 02 40 


Fackliga företrädare: 
Fysioterapeuterna Thomas Airio 
Tel: 070-484 60 52 

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm