Barnsjuksköterska/Distriktsköterska till Rissne BVC

Välkommen till Barnhälsovården ( BHV ) i Rissne, Sundbyberg!
Är du BHV sköterska och vill utvecklas med nya arbetssätt eller är du nyfiken på arbetet som BHV sköterska med mer tid till varje familj? Nu behöver vi dig till Rissne BVC !
På Rissne BVC arbetar fyra sköterskor och en chef. Vi tillhör BVC Stockholm Norra,  Region Stockholm som sammanlagt har 16 mottagningar och ca 95 anställda SSK. Vi arbetar med utökat hembesöksprogram vilket innebär att vi följer ett program med hembesök tillsammans med våra föräldrarådgivare och som medför färre familjer per sjuksköterska med mer tid för varje familj. Vi är även en familjecentral med ett tätt samarbete med Öppenförskola, Barnmorskemottagning och föräldrarådgivare. Till hösten flyttar vi in i nya fräscha lokaler nära bussar och t-bana i Rissne centrum.
Inom verksamheten drivs flertal projekt inom olika områden och vi har gott om utbildningar att erbjuda. Hos oss arbetar vi utifrån en helhetssyn på människan och vår vision är Trygga Välmående Barn och Trygga Vuxna. Vi strävar efter att ge våra familjer hög tillgänglighet, delaktighet och kontinuitet.
Verksamheten driver digitalisering inom olika områden via appen " Alltid Öppet" såsom ex kallelser digitalt.
Du kommer att arbeta dagtid, aldrig röda dagar och helger. Vi har flextid och individuella scheman som du kan påverka till stor del. Vi arbetar med kompetensmodell för medarbetare vilket möjliggörutvecklingsmöjligheter och - karriärmöjligheter för dig.
Verksamheten ser vikten av friskvård och erbjuder friskvårdsersättning samt friskvårdstimme. Vi har också förmåner inom försäkring, semester, fri sjukvård och pension samt anställningstrygghet med facklig samverkan.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är intresserad av barn och familjearbete, är inriktad på samverkan med olika professioner samt har lust och energi att bidra till utveckling av barnhälsovården.
Barnhälsovården har ett hälsouppdrag som innebär hembesök, hälsokontroller av barnen vid nyckelåldrar, vaccinationer samt föräldragruppsverksamhet. En stor del av arbetet utgörs av stöd utifrån barnen och familjernas behov.
Vi arbetar i journalsystemet Take Care

Kvalifikationer
Du ska vara sjuksköterska med specialistutbildning i Barnsjukvård eller Distriktsvård. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL.

Personliga egenskaper
Du kanske är den där personen som är lika stabil som du är kreativ? Som är van att hantera många möten men fortfarande är full av empati? Då är du helt rätt för oss.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du kommer att ha kontakt med olika typer av familjer och barn vilket kräver att du är flexibel och har god kommunikativ förmåga.
Tidigare erfarenhet av arbete inom BHV är meriterande.
Känns det här som helt rätt för dig? Att du är den vi söker? Välkommen in med din ansökan.

Anställningsform
Vi söker en Barnsjuksköterska/Distriktsköterska på heltid eller enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm