Distriktsläkare till Skärholmens vårdcentral

Välkommen till oss på Skärholmens vårdcentral - en vårdcentral där nästan hela världen är samlad. 

Vi söker en allmänspecialist till vår trevliga vårdcentral.

Vi önskar att du vill arbeta heltid men deltid kan diskuteras, tillträde enligt överenskommelse.

Om du har kunskap eller ett specialintresse som du vill utveckla så är vi glada att diskutera detta vidare. Intresse av handledning är meriterande.

Vi värdesätter engagemang, flexibilitet, medarbetarskap och ett glatt humör.

På vårdcentralen arbetar specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, astma/KOL- och diabetessköterskor, mottagningssköterskor, distriktssköterskor och BVC-sköterskor samt psykolog och kurator. Vi är 35  medarbetare och har ca 10 000 listade patienter på vårdcentralen.  

Vårdcentralen är belägen mitt i Skärholmens fina centrum. Runtom oss har vi läkarhuset med flera olika specialiteter samt röntgen och laboratorium.  

Har du bil är det gratis parkering i garaget annars går tunnelbanan nästan ända fram! 

Arbetsuppgifter

Du kommer att träffa patienter som söker primärvården för olika utredningar, kroniska diagnoser samt akuta besvär. Du blir en del av vårt väl fungerande läkarteam som består av allmänspecialister, ST-läkare, leg. läkare samt periodvis även AT-läkare.   

Kvalifikationer: 

- Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

- Behörighet att verka inom svensk sjukvård.

- Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala vilket är ett krav inom Region Stockholm.

 

Personliga egenskaper: 

Lång eller kort tid som specialist eller nybliven spelar ingen roll då stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du har ett gott medarbetarskap. 

Du kommer att ha kontakt med olika typer av patienter vilket kräver att du är flexibel och har en god kommunikativ förmåga och sätter patienten i fokus.

Vi söker dig som bidrar med nya idéer till verksamhetens utveckling. Att du är initiativtagande och kreativ i sökandet av lösningar på problem. 

 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning, heltid alternativt deltid kan diskuteras. Arbete måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Information om tjänsten lämnas av:

Verksamhetschef Ina El-Sherif, tel. 08-123 417 78

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN.

 

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:
- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.
- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.
- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. Läs mer om SLSO här.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm