icon-newsNyheter

Nyheter

Vi har flyttat ihop med Solna

Redan idag har Sundbyberg och Solna rehab ett nära samarbete. Den 1 oktober gick vi ihop och bildade "Solna Sundbyberg Rehab". Tillsammans är vi en stor rehabmottagning som kan erbjuda dig ett ännu bredare utbud av rehabilitering och specialistkompetenser samt högre tillgänglighet.

Från den 1 oktober hittar du oss på Lövgatan 43 i Solna. I våra nya lokaler kommer vi även kunna erbjuda bassängträning.

Redan idag sitter Solna rehab i dessa lokaler och nu utökar vi dem ytterligare. Det finns goda parkeringsmöjligheter utanför huset och om du reser kommunalt kan du välja mellan buss, t-bana och tvärbana.

Välkommen att följa med oss till nya Solna Sundbyberg Rehab i Solna!

Sök jobb

Sök jobb

Lediga jobb

Här kan du se de lediga tjänster som finns hos oss inom rehab just nu

Kom och arbeta hos oss!

Här gör du skillnad varje dag, och en dag är nästan aldrig den andra lik.

Hos oss finns meningsfulla, roliga och spännande arbeten med goda karriärmöjligheter. Som en av Sveriges största vårdgivare kan vi erbjuda stora utvecklingsmöjligheter inom exempelvis forskning, specialisering eller ledarskap. Vi har stort fokus på utvecklingsfrågor. Vi lär av varandra och arbetar ständigt för att hitta bra arbetsformer. Allt för att på bästa sätt kunna möta och ta hand om alla som kommer till oss.

Våra verksamheter bedrivs i trivsamma lokaler i nära anslutning till kommunikationer. Det råder ingen tvekan om att Sveriges viktigaste arbeten finns hos oss inom vården.

Gemensam värdegrund och medarbetare vi söker

Vi vill självklart att du delar vår gemensamma värdegrund: patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje. Utöver den bör du ha en god klinisk kompetens, stort engagemang och vara genuint intresserad av att förändra många människors liv.

Är du intresserad av administrativt arbete, krävs det inte alltid att du har klinisk kompetens.

Aktuella tjänster hittar du på Stockholms läns landstings webbplats

Till toppen